SharePoint Technologie

Oficiální web komunity uživatelů, administrátorů a vývojářů Microsoft SharePoint
Welcome to SharePoint Technologie Sign in | Join | Help
Home Blogs Forums Photos Files

Nastavení vyhledávání v WSS 3.0

Last post 05-05-2009, 10:34 by ondrej.pasch. 37 replies.
Page 3 of 3 (38 items)   < Previous 1 2 3
Sort Posts:
  •  01-06-2009, 15:37

Re: Vyhledávání ve WSS 3.0

Farma není rozdíl oproti lokální instalaci. Jen je použita jiná databáze a také někdy jiné účty (při lokální standardní instalaci je použit lokální účet Network service pro všechny slyžby, app. pool a jako db owner). Opět platí, že uživatel, který službu spouští a uživatel, v jehož kontextu se vyhledává, by měli mít patřičná práva.

Teď budu jen teoretizovat - uživatel služby by měl mít přístup do SQL serveru, pro začátek také jako db creator, sec admin a nejlepe take db owner. Vytvořená databáze vyhledávání je ta, kde se indexuje a odkud pak přichází výsledky hledání. Uživatel vyhledávání zase jak již bylo řečeno právo vyhledávat v celém obsahu web. aplikace.

Ondra

•  01-07-2009, 8:58

ano, je to nejspis jak pisete:

Mam ucty domena\wss, ktery byl pouzit pri instalaci (prihlasen v domene jsem byl ovsem svym loginem domena\reha, ktery je clen administrators group) a domena\vyhledavac ...
    Ucet domena\wss je nastaven v nastaveni vyhledavani jako Service Account
    Ucet domena\vyhledavac je nastaven jako Content Access Acount
    k databazi pristupuji pres domenovou autentifikaci, tzn. nejspis pod uctem domena\wss
    tak premyslim jestli neni chyba v tom uctu...
    jelikoz mi nevraci zadny vysledek... Ale sluzby vypada ze bezi v poradku

Kubajz

•  01-12-2009, 10:22

jeste pro upresneni...

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN>stsa

dm.exe -o spsearch -action list

Farm service account: domena\wss

Farm content access account: domena\vyhledavac

Farm performance level: PartlyReduced

*SRVAPP13:

Status: Online

Default index location: C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Se

rver Extensions\12\Data\Applications

Index location: C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Ext

ensions\12\Data\Applications

Search database server: srvdb04

Search database name: WSS_Search

SQL authenticated database user:

Diacritics-sensitive search: Off

Content databases indexed by SRVAPP13:

Server: srvdb04

SharePoint_AdminContent_26f66781-2f04-44bb-8f0d-c2ce5f4e9a24

WSS_Content

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN>

•  04-09-2009, 9:04

ahoj,potreboval bych radu s vyhledavanim v PDF souboru,nainstaloval jsem si iFilter PDF 6.0 a pokud zadam text co je v tom pdf souboru tak mi to stejne nenajde,jinak dokument jo pokud zadam jeho nazev.pouzivam wss3.diky
  •  04-09-2009, 14:12

•  04-09-2009, 15:29

Re: Nastavení vyhledávání v WSS 3.0

Zdravím,

takže jsem i díky velké pomoci článků v tomto fóru rozběhl vyhledávání na svém testovacím WSS 3.0, díky moc.

Jinak si asi zpracuju detailní popis všech kroků, které jsou nutné pro správnou funkci a až to bude, tak to někam pověsím...

Ještě jednou díky moc za podněty a možnosti řešení.

Karel Hrubeš

•  05-05-2009, 9:49

crossman wrote:

tak jsem to udelal podle navodu,sice nazvy pdf dokumentu to hleda,ale uvnitr dokumentu uz ne,kde delam chybu?
  •  05-05-2009, 10:34

Zdravim.

Ja pouzivam pro instalaci iFilteru a nastaveni ikony PDF nasledujici stranku: http://workerthread.wordpress.com/2008/01/03/configure-pdf-ifilter-in-wss-30/. Postup nastaveni MS prostredi je na vyseuvedene strance pod odkazem na MS KB article.. http://support.microsoft.com/kb/927675/en-us, kde je popsan presne postup nastaveni a kontroly registru.

Tento postup vzdy fungoval. Zkuste, uvidite..

Jeste pozor, ne kazdy dokument PDF je fulltextove vyhledavatelny. Nezjistoval jsem presne priciny, ale obcas se vyskytne pripad, ze konvertovany textovy dokument do PDF neni vyhledatelny. Tusim, ze napr. z Wordu 2007 pomoci doplnku ulozeni do PDF fulltextove vyhledavani funguje standardne.

Ondrej Pasch

Page 3 of 3 (38 items)   < Previous 1 2 3
View as RSS news feed in XML